SIEVIN FAST

Sen saat nopeimmin.

Parissa viikossa kaunis keittiö -
FAST-mallisto on kaunis ja ajaton.

Tutustu esitteeseen

Ovenvaihdolla stailaat helposti keittiösi

Ovien vaihtaminen on edullista ja helppoa, eikä siitä aiheudu remonttipölyä tai melua. Me valmistamme uudet ovet vanhoihin runkoihin ilman lisäkuluja.

Voit astella ihastellen uuteen ja moderniin SIEVIN KEITTIÖösi. Kalliista designkeittiöstä sen erottaa vain hinta.

Lue lisää

Maksa joustavasti rahoituksella
Voit itse hakea rahoitusta vaikka kotisohvalta

6 kk koroton ja kuluton etu

Rahoitushakemus helposti verkossa

OP:n rahoituksessa ei ole luoton perustamismaksua

Joustava takaisinmaksuaika

Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia

Muista kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennys on enintään 2 250 euroa vuodessa.

Lue lisää

Sievin Keittiö on ihanasti oma

Kaikki ovat erilaisia: ihmiset, asiat, kodit, vaatimukset, elämäntilanteet. Siksi SIEVIN KEITTIÖ ei tarjoa sinulle valmista mallistoa tai tehtaan ratkaisua, vaan ihanasti oman keittiön – juuri sellaisen kuin sinä haluat ja tarvitset. Erilaiset ja erikokoiset ihmiset tarvitsevat erilaisen keittiön.  Lyhyen ihmisen keittiössä tasot, kaapit ja koneet ovat alempana kuin pitkän ihmisen keittiössä.  Toinen tykkää ruuanlaitosta ja hifistelystä ja haluaa keittiöstään juuri siihen tarkoitukseen parhaiten sopivan. Toinen taas tahtoo päästä mahdollisimman helpolla ja selviytyä keittiöaskareistaan nopeasti ja tyylillä. Hänen keittiönsä näyttää aivan toiselta. Siksi kannattaa valita SIEVIN KEITTIÖ. Se on ihanasti oma.

Sievin esteetön keittiö

Esteettömässä keittiössä on tilaa liikkua vaivattomasti vaikkapa pyörätuolilla. Liesi, tiskiallas, jääkaappi ja muut työpisteet on sijoitettu optimaalisesti oikeille paikoille ja tasot voidaan säätää halutulle korkeudelle.

Lue lisää esteettömästä keittiöstämme