Yritysesittely

Piakkoin astuu SIEVIN KEITTIÖ yrityksenä aikuisten sisäkenkiin. Vuonna 2019 tuli kuluneeksi tasan 40 vuotta, kun ensimmäinen keittiö valmistettiin ja asennettiin. Jo tuolloin teimme sitä, mitä asiakas toivoi: hyvää mittatilaustyötä herkin sormin ja kuuntelevin korvin.

Nyt meillä on Ylivieskan tehtaan lisäksi keittiömyymälät neljällä paikkakunnalla eri puolilla Suomea: Ylivieskassa, Pieksämäellä, Kokkolassa ja Kalajoella. Emme haluakaan kasvaa kovin suureksi, sillä joustavuus ja yksilöllisyys on suuri osa SIEVIN KEITTIÖn persoonaa. Tahdomme olla aina ihanasti oma.

SIEVIN KEITTIÖ on sataprosenttisesti suomalainen. Haluamme yhdessä tehdä laadukkaita tuotteita, palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin vain mahdollista ensimmäisestä tapaamisesta keittiön luovutukseen saakka. Ammattitaito on meille kunnia-asia ja työn hyvä jälki intohimomme. Toisen polven perheyrittäjä, Mika Verronen luottaa niin itseensä kuin kaikkiin ammattitaitoisiin työntekijöihin. Työn jälkeä pitää voida itse katsella kuin itselle tekisi.

Taloudellisesti vakaalla pohjalla oleva yritys on aina kodinrakentajan turvallinen kumppani. SIEVIN KEITTIÖllä on korkein AAA-luottoluokitus.

Aineistopankki

Sievin Keittiöltä löytyy myös ainestopankki, johon pääset tästä.

Myyjämme auttavat sinua valinnassa.

Ota yhteyttä myyntiimme