Palvelut

SIEVIN KEITTIÖ uudistaa keittiön, kodinhoitohuoneen, wc:n ja kylpyhuoneen

Anna ideoittesi lentää ja suunnittele itsellesi ihanasti oma keittiö, laita kodinhoitohuone aivan uuteen kuosiin ja iloitse uudesta kylpyhuoneesta. Ja jos kaipaat apua suunnitteluun, tarvitset ideoita ja neuvoja, sisustussuunnittelijamme ovat sinun käytettävissäsi ja auttavat sinua valitsemaan kuhunkin tilaan sopivat värit ja pintamateriaalit.

Suunnittelupalvelumme on sinulle ilmainen

Kun pyydät SIEVIN KEITTIÖ –tarjouksen, saat aina ammattilaisen suunnittelun, sekä mittauksen ja pääset näkemään nykyaikaisen 3D -suunnitelman. Valitsetpa sitten ihanasti oman ja kokonaan uuden SIEVIN KEITTIÖN tai nopean ja edullisen ovenvaihtouudistuksen. Myyjämme kuuntelee toiveesi ja suunnittelee keittiösi. 3D – mallinnuksen, pintamateriaalien ja ovimallien avulla näet jo suunnitteluvaiheessa, miltä uusi, ihanasti oma keittiösi näyttää paikalleen asennettuna. Kun päätät valita SIEVIN KEITTIÖN, toista samanlaista ei ole missään muualla, keittiösi on ihanasti oma.

Valmistus

SIEVIN KEITTIÖ on taatusti suomalainen ja varmasti yksilöllinen. Toteutamme herkimmänkin toiveesi, sillä valmistusmenetelmämme ja joustava tuotantolinjamme mahdollistavat persoonalliset ja nopeat ratkaisut erikoismittaisiinkin tiloihin. Asiakkaan tarpeiden mukaan valmistetut räätälöidyt keittiökalusteet ovat yksi toimintamme kulmakivi. Standardimitoitus ei ole meillä rajoitteena, vaan valmistamme erikoismittaiset kalusteet tarpeen mukaan ja voimme käyttää monenlaisia materiaaleja kulloisenkin tilan vaatimusten mukaan.

Asennus

SIEVIN KEITTIÖ on helppo ja nopea tapa uudistaa kodin keskeisin paikka. Omat asentajamme tekevät työn aivan valmiiksi asti loppusiivousta myöden. Luonnollisesti voit halutessasi asentaa kalusteet ja koneet itse tai valitsemasi urakointiliikkeen kautta. Miten vain, SIEVIN KEITTIÖ on ihanasti oma.

Asennuspalvelu

Valittavanasi on myös huoleton ja edullinen asennuspalvelumme. Kokeneet ammatti-asentajamme asentavat kalusteesi nopeasti ja siististi pitkällä kokemuksella. Lisäksi saat hyödyntää asennustyöstä saatavan kotitalousvähennyksen.
Palvelut