Historien bakom sievi kök

Inom kort stiger SIEVIN KEITTIÖ som företag in i vuxenvärldens skor. Kommande år har det gått exakt 40 år sedan första köket producerades och monterades. Redan då gjorde vi vad kunden önskade, med känsliga fingrar och lyssnande öron gjorde vi måttbeställda arbeten.

Utöver fabriken i Ylivieska har vi nu köksbutiker på fyra orter runt om i Finland: i Ylivieska, Pieksämäki, Karleby och Kalajoki. Vi vill inte växa och bli väldigt stora eftersom flexibilitet och individualitet är en stor del av SIEVIN KEITTIÖ. Vi vill vara underbart egen.

SIEVIN KEITTIÖ är hundraprocentigt finländskt. Tillsammans vill vi göra högklassiga produkter, betjäna våra kunder så gott som möjligt ända från första mötet tills köket är på plats. Professionalitet är en hederssak för oss och ett gott resultat vår passion. Mika Verronen, familjeföretagaren i andra led, litar på sig själv såväl som på alla professionella anställda. Resultatet av arbetet ska kunna iakttas som att man skulle ha gjort det åt sig själv.

Ett ekonomiskt stabilt företag är alltid husbyggarens trygga partner, SIEVIN KEITTIÖ har den högsta AAA-kreditvärderingen.

Våra försäljare hjälper dig välja.

Ta kontakt med vår försäljning