Remontti

Keittiöremontti – Stailaa keittiöstäsi uusi SIEVIN KEITTIÖ

SIEVIN KEITTIÖn keittiöremontti on edullisimmillaan, kun ovet, tasot ja laatikoston mekanismit vaihdetaan entisiin runkoihin. Rungot kestävät ovia pidempään ja usein riittää näyttäväksi keittiöuudistukseksi laadukas stailaus. Kun rungot ovat hyväkuntoiset ja keittiö on toiminnallinen, on ovenvaihto helppo, nopea, siisti ja vieläpä edullinen vaihtoehto.

Siisti homma

Kun rungot pysyvät, mutta kaikki muu uudistuu, käy keittiöremontti nopeasti ja siististi: ei melua, ei pölyä, ei kaappien tyhjennystä. Ovien asennus on nopea homma. Jopa muutamassa tunnissa sinulla on uusi ja upea SIEVIN KEITTIÖ.

SIEVIN KEITTIÖn oviremontti on aina yksilöllisesti sinun keittiötäsi varten. Valmistamme uudet ovet vanhoihin runkoihin ilman kahlitsevia standardimittoja ja lisäkuluja. Ja kun remontti on valmis, siivoamme jälkemme. Voit astella ihastellen uuteen ja moderniin SIEVIN KEITTIÖösi. Kalliista designkeittiöstä sen erottaa vain hinta.

SIEVIN KEITTIÖ on suomalainen

Kun valitset SIEVIN KEITTIÖn, valitset suomalaista, oman alueesi parasta laatua. Meillä on oikeus käyttää suomalaisuuden merkiksi avainlipputunnusta.

Palvelut